Karting šola Cibikart

Ni vse v tem, da vaš otrok sede v kart, odpelje tistih nekaj minut vožnje in občuti za kratek čas ADRENALIN v svojem telesu.
Ko kart zapusti mu nekaj ostane – ali pa tudi ne. In če mu ostane tista majhna ŽELJA – JAZ PA BI, smo tukaj mi – ekipa CIBIKART.

Predstavljamo vam program karting šole, ki bo potekala ob vikendih na dirkališču Cibikart v obdobju od meseca maja do vključno meseca septembra.
Vašemu otroku bomo predstavili dirkaško opremo, seznanili z varnostjo in pa kulturo vožnje, ki je na tekmovanjih / dirkah še kako pomembna. Spoznal bo telesne aktivnosti, ki pripomorejo k boljši fizični pripravljenosti, ki je potrebna za ta šport. Spoznal bo uporabo karta, ki obsega samo vožnjo, vožnjo na čas, kako prehitevati, štartati, kako po končani vožnji varno zapustiti kart, predvsem pa kako po končani DIRKI, četudi se ne izide vam v prid, prijazno seči sotekmovalcem v roko.

Skupaj bomo ustvarili nova PRIJATELJSTVA, doživetja, ki jih bodo otroci nosili s sabo vse življenje.
Razvijali bomo zdrave navade, sposobnosti, kot sta KOORDINACIJA in KONCENTRACIJA, predvsem pa gojili pravi ŠPORTNI DUH in SPOŠTOVANJE do tekmovalcev.

Celoten program, ki bo pokrival tako teoretične kot praktične vidike kartinga, zajema 10 dni in dnevno 90 minut treninga ter poteka od maja do septembra.
Treningi so primerni za vse, ki želijo še nadgraditi svoje znanje in se tudi preizkusiti na amaterskih dirkah Junior GP na našem dirkališču.
Treningi bodo potekali vsako prvo in tretjo soboto v mesecu. V primeru slabega vremena se trening prestavi na naslednjo soboto.
Cena celotnega programa (15 ur) je 600 EUR.

Pričetek šole je 6.5.2023.
Prijave sprejemamo na info@cibikart.si
Omejeno število prijav.